Sinds de opening van onze slagerij in 1979 verkopen we vlees en vleeswaren, geproduceerd op dier- en milieuvriendelijke wijze en dat niet afkomstig is uit de bio-industrie. De slagerij is gevestigd aan de Lange Hezelstraat 90A. Dat is vlakbij het Kronenburger park, in de Benedenstad van Nijmegen. Het volledige adres is: Lange Hezelstraat 90A 6511 CM te Nijmegen (Tel.: 024-3235205) (Fax.: 024-3605665)
Openingstijden:
  • Maandag: 9-18 uur
  • Dinsdag: 9-18 uur
  • Woensdag: gesloten
  • Donderdag: 9-18 uur
  • Vrijdag: 9-18 uur
  • Zaterdag: 9-17 uur
  • Zondag: gesloten
In de drie weken na de Nijmeegse Vierdaagsefeesten gelden aangepaste openingstijden. In de Kerst- en nieuwjaarsperiode gelden verruimde openingstijden.

Routes naar de Hezelstraat in Nijmegen

 

Het centrum van Nijmegen is uitstekend bereikbaar per fiets, bus, trein en auto. Graag helpen wij u op weg naar de oudste winkelstraat van Nederland.

Trein: U loopt vanaf centraalstation linksaf de Stieltjesstraat op. U loopt deze uit (langs het politiebureau) waarnaar u uitkomt op de Kronenburgersingel. U gaat hier linksaf en loopt naar beneden tot aan een plein. Nu heeft u aan uw rechtkant het begin van de Lange Hezelstraat. De slagerij bevindt zich zo’n 50 meter na het begin van de straat.

Eindhoven / Den Bosch: U neemt de A50 richting Nijmegen alwaar u de afslag naar de A73 neemt. Op de A73 gaat u Nijmegen in bij knooppunt Neerbosch. U rijdt nu Nijmegen binnen en komt uit op een kruising die u recht oversteekt zodat u de Neerboscheweg (brug) overgaat. Onderaan de brug gaat u linksaf de Energieweg op. Deze blijft u volgen tot aan een rotonde, waarop u de 2e afslag neemt. De Kanaalstraat waarop u nu zit komt uit op een T-splitsing waarop u rechtsaf gaat, u rijdt nu op de Weurtseweg. Deze weg blijft u volgen tot u aan een kruising met de Voorstadslaan komt waarop u linksaf gaat. Aan de rechterhand komt u uit op het parkeerterrein voor de Hezelstraat.

Arnhem / Rotterdam / Tiel: (Rotterdam / Tiel neem A15 tot aan A325 richting Nijmegen) Op de A325 richting Nijmegen komt u via de waalbrug uit op de Oranjesingel. Deze blijft u volgen tot u aan het Keizerkarelplein komt waarop u de 2e afslag neemt om vervolgens op de Nassausingel uit te komen. U blijft hierop rechtdoor rijden. Ook bij de stoplichten blijft u gewoon de weg rechtdoor voortzetten zodat u op de Kronenburgersingel uitkomt. Onderaan deze singel komt u op een T-splitsing uit waarop u linksaf moet om vervolgens onder het spoor door uit te komen op het parkeerterrein voor de Hezelstraat.

Kleve: Op de rijksweg (N325) gaat u op het eerste kruispunt in Nederland rechtdoor. Vervolgens neemt u de eerste afslag rechtsaf de Ubberse weg op. U blijft deze volgen zodat u uitkomt op de waalkade. U blijft doorrijden over de waalkade richting de spoorbrug. Aan het eind van de waalkade wijkt de weg naar links zodat u uitkomt op een T-splitsing. U gaat hierop rechtsaf en onder het spoor door. Meteen aan de linkerhand treft u het parkeerterrein voor de Hezelstraat.